Izrada sajtova - SajtpressNASLOVNA

PROJEKTI

BLOG

Portfolio

Sajtpress projekti

Da bi ste stekli jasniju ideju kako bi izgledao Vaš novi sajt, pogledajte projekte na kojima smo već radili

Izrada sajtova - Sajtpress

AJ Car Wash

Autoperionica i detaljno pranje

AJ Car Wash perionica u Sloveniji. Tim ove perionice je sebi olakšao posao uz pomoć sajta jer na njihovom sajtu postoji mogućnost zakazivanja termina. Atraktivan, a pritom jednostavan dizajn omogućiće novim korisnicima da zakažu termin kada njima najviše odgovara i pritom izbegnu gužvu.

Izrada sajtova - Sajtpress

Avto Šuki

Avto Šuki autoplac

Ovaj sajt je rađen za auto plac koji se bavi prodajom i otkupom polovnih automobila. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan dizajn i veoma pregledan spisak trenutnog stanja automobila na placu. Naručivanje vozila po želji kao i vršenje procene polovnih auta, bez odlaska na auto plac, jedna je od mogućnosti koje nudi sajt.

Izrada sajtova - Sajtpress

PsihoBata

Saveti psihologa

Sajt je informativnog karaktera koji obiluje korisnim informacijama i savetima na temu depresije, anksioznosti, iracionalnih strahova, fobija itd. Namenjen je osobama koje prolaze trenutno kroz ova stanja i traže pomoć i odgovore na mnoga pitanja. Na sajtu takođe postoji besplatan online test za anksioznost!

Izrada sajtova - Sajtpress

Advokat Birovljev

Advokatska kancelarija Marko S. Birovljev

Ako Vas zanimaju tarife advokata znate gde da pogledate! Ovaj sajt je savetodavnog karaktera, takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti pravnim temama i savetima. Svaki sajt može imati blog stranicu i sami možete pisati i voditi blog na temu koja Vas interesuje

Gallery Anna

Online art gallery

Vrlo interesantnog dizajna, sajt služi za online prodaju umetničkih slika. Takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti isključivo slikarstvom.

Izrada sajtova - Sajtpress

Picerija

Sajt za piceriju

Sajt je trenutno u izradi. Imaće mogućnost naručivanja hrane online, pregled menija i rezervacije mesta uz samo par klikova.

Kao što vidite svaki sajt je jedinstven i svaki ima svoju svrhu. Jedan je informativnog karaktera, jedan ima sistem rezervacije termina, drugi je prodajnog karaktera. Nadamo se da smo Vam dali neke inspirativne ideje. Na Vama je da sada razmislite koju svrhu želite da Vaš novi sajt ima!

Povežimo se

Da li već imate ideju za Vaš budući sajt? Hajde da tu ideju pretvorimo u remek delo!

Call Now Button