Sajtpress - Izrada sajtova i digitalni marketingPortfolio

Sajtpress projekti

Da bi ste stekli jasniju ideju kako bi izgledao Vaš novi sajt, pogledajte projekte na kojima smo već radili

Kliknite na sliku ili tekst kako biste otvorili sajt.

Imajte na umu da su neki sajtovi
trenutno u izradi.

Izrada sajtova - Sajtpress

D Cosmetics Shop

D Cosmetics – Webshop kozmetičkih preparata

Internet prodavnica kozmetičkih preparata renomiranih brendova. Na sajtu je integrisana opcija plaćanja karticama, kao i napredni sistem filtracije proizvoda.

Izrada sajtova - Sajtpress

LuxyBox

LuxyBox – Sweet Box

Vrlo popularno u inostranstvu, Sweet Boxes, poklon kutije sa slatkišima. Sajt je preveden na 4 jezika, nemački, engleski, francuski i italijanski. Opcija plaćanja na sajtu.

Izrada sajtova - Sajtpress

Filinav

Filinav – Finansijske usluge

Profesionalne konsultantske usluge za vlasnike preduzeća i preduzetnike. Savetovanje u oblasti finansija i knjigovodstvene usluge.

Izrada sajtova - Sajtpress

NN Car

NN Car – Reklamna pakovanja

Reklamna pakovanja za restorane, kafiće i kafane. Usluge pakovanja obuhvataju sve, od dizajna i izrade prototipa, do proizvodnje, štampanja i isporuke.

Izrada sajtova - Sajtpress

TonMaster

TonMaster – Iznajmljivanje ozvučenja

10 godina rada i iskustva u event industriji.
Sve što je potrebno za organizaciju jednog događaja pronađite na jednom mestu.

Izrada sajtova - Sajtpress

MyoLiftQT

MyoLiftQT – Anti-age mikrostrujni tretmani

Brzi tretmani prilagođeni vašem načinu života pomažu Vam da postignete čvršći i toniran izgled kože. Web shop koji je spojen sa svim platnim karticama u Srbiji.

Izrada sajtova - Sajtpress

Vape & Zla

Vape Shop Beograd

Online shop na kojem imate veliki izbor elektronskih cigareta i ostale opreme. Mogućnost naručivanja proizvoda online na kućnu adresu.

Izrada sajtova - Sajtpress

Ivan Keramika

Ivan Keramika – Sve za vaše kupatilo

Firma „IVAN KERAMIKA“ je osnovana 2007. godine i bavi se isključivo ugradnjom i prodajom keramičkih i granitnih pločica. Na sajtu je preko 2.500 proizvoda koji se mogu poručiti.

Izrada sajtova - Sajtpress

Del Toros

Del Toros – Premium burger

Prezentovanje kompanije koje se bavi proizvodnjom burgera premium klase koristeći svoje pozamašne proizvodne kapacitete blizu Fruške gore.

Izrada sajtova - Sajtpress

Crown Properties

Izdavanje i prodaja nekretnina

Na sajtu se nalazi širok izbor nekretnina za prodaju i izdavanje. Pregledan spisak i jasno definisane kategorije olakšaće vam potragu za nekretninom.

Izrada sajtova - Sajtpress

Rénov-Déco-D-Line

Uređivanje i dekoracija domaćinstava

Sajt se bavi temom uređivanja i dekoracije kuća i stanova. Takođe zanatlije ovde nude usluge krečenja, postavljanjem fasade, postavljanje pločica, parketa i slično. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

Avto Šuki

Avto Šuki autoplac

Ovaj sajt je rađen za auto plac koji se bavi prodajom i otkupom polovnih automobila. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan dizajn i veoma pregledan spisak trenutnog stanja automobila na placu. Naručivanje vozila i vršenje procene polovnih auta, bez odlaska na auto plac.

Izrada sajtova - Sajtpress

Wal-Sanitär

Renoviranje kupatila

Renoviranje i opremanje kupatila. Na sajtu se nude usluge sanitarnih instalacija, servis i popravka, dekorativni dizajn kupatila, uređenje kupatila i kuhinja. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

PsihoBata

Saveti psihologa

Sajt je informativnog karaktera koji obiluje korisnim informacijama i savetima na temu depresije, anksioznosti, iracionalnih strahova, fobija itd. Namenjen je osobama koje prolaze trenutno kroz ova stanja i traže pomoć i odgovore na mnoga pitanja. Probajte besplatan online test za anksioznost!

Izrada sajtova - Sajtpress

AJ Car Wash

AJ Car Wash perionica u Sloveniji

Pored atraktivnog dizajna koji je u skladu sa vrstom usluge koja se nudi, na sajtu postoji mogućnost rezervacije termina za pranje auta kako bi se izbegla čekanja i gužve.

Izrada sajtova - Sajtpress

Vila Talija

Dom za stara lica

Vila Talija, dom za stara lica u Zemunu. Ova ustanova nudi profesionalnu uslugu smeštaja i nege starih lica. Na svom sajtu detaljno opisuju kvalitet nege, ishrane i uslove smeštaja.

Izrada sajtova - Sajtpress

LooksEdu

LooksEdu – Beauty online course

Naučite sve tajne tehnike u beauty industriji. Ovde ćete naći kurseve o PMU-u, šminkanju, oblikovanju frizure, masaži, pedikir, manikir, depilaciji voskom i još mnogo toga. Mogućnost kupovine kurseva preko sajta.

Izrada sajtova - Sajtpress

Little Marge Pet Shop

Pet shop Web prodavnica (sajt je trenutno u izradi)

Online pet shop namenjen za poručivanje hrane i ostale opreme za vaše ljubimce. Svi proizvodi su kategorizovani kako bi se što lakše našao željeni proizvod. Proces porudžbine je jednostavan, a vlasnik sajta ima pregledan spisak porudžbina.

Schatzi

Radio konsultant

Profesionalne usluge radio konsultanta. Saveti i iskustva zasnovani na dubokom razumevanju radio industrije, demografije publike i marketinga.

Izrada sajtova - Sajtpress

Jelovac Constructions

Proizvodnja i instalacija čeličnih konstrukcija

Tim talentovanih arhitekata i inženjera koji besprekorno sarađuju kako bi oživeli vašu viziju. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan i veoma pregledan dizajn.

Izrada sajtova - Sajtpress

Advokat Birovljev

Advokatska kancelarija Marko S. Birovljev

Ako Vas zanimaju tarife advokata znate gde da pogledate! Ovaj sajt je savetodavnog karaktera, takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti pravnim temama i savetima.

Izrada sajtova - Sajtpress

Piran Invest

Saveti vezani za investicije

Sajt pruža uslugu savetovanja u sferi investicija. Piran Invest je deo LEGEN GRUPE, koja okuplja različite kompanije sa dugogodišnjim iskustvom investiranja u nekretnine.

Kao što vidite svaki sajt je jedinstven i svaki ima svoju svrhu. Jedan je informativnog karaktera, drugi ima sistem rezervacije termina, dok su neki prodajnog karaktera. Nadamo se da smo Vam dali neke inspirativne ideje. Sada je na Vama da razmislite koju svrhu želite da Vaš novi sajt ima!

Šta su klijenti rekli o nama?

ODLIČNO
14 recenzije na
Dejan Ivankovic
Dejan Ivankovic
18/02/2023
Profesionalna usluga - sve preporuke za Sajtpress!
Katarina Savkic
Katarina Savkic
08/02/2023
Nedavno sam imala zadovoljstvo da radim sa ovom agencijom za izradu sajtova i ispunili su sva moja očekivanja. Krajnji rezultat je bio vrhunski sajt koji je pre svega funkcionalan. Ako vam je potrebna agencija za izradu sajtova koja može da isporuči vrhunski proizvod, toplo preporučujem da isprobate ovaj tim. Zaslužuju ocenu od 5 zvezdica!
Srdjan Trajkovic
Srdjan Trajkovic
07/02/2023
Skroz korektan i profesionalan odnos! Preporuke.
Petar Ilic
Petar Ilic
30/01/2023
Imao sam priliku da radim sa ovomgancijom i zelim da kazem da su dosta drugraciji od ostalis. Nisam mogao biti zadovoljini rezultatima. Bili su u stanju da razumeju moje zahteve. Isporucili su projekat na vreme svr to u skladu sa budzetom 🙂
Slavko Drašković
Slavko Drašković
25/01/2023
Preporuka
milan miskovic
milan miskovic
21/09/2021
Prezadovoljni smo saradnjom. Dali su nam i pri tom besplatne savete. Stvarno su im musterije na prvom mestu.
Milos Damnjanovic
Milos Damnjanovic
10/09/2021
Održavam sajt kod njih i uvek urade i više nego što je dogovoreno. Bravo za Sajtpress!
Luka Knezevic
Luka Knezevic
03/09/2021
Vrlo dobro razumeju svoj posao i pre svega klijente sa kojima rade. Vrlo su ljubazni. Hvala im za odlican sajt koji su mi napravili!
Nebojsa Stojicevic
Nebojsa Stojicevic
30/08/2021
Odrzavam par sajtova kod njih neko vreme, stvarno su azurni, a pritom su im cene skroz ok.
Institucija Kkp
Institucija Kkp
27/08/2021

Povežimo se

Da li već imate ideju za Vaš budući sajt? Hajde da tu ideju pretvorimo u remek delo!

sr_RSSR

Pin It on Pinterest

Call Now Button