Izrada sajtova - SajtpressNASLOVNA

PROJEKTI

PREDNOSTI SAJTOVA

Portfolio

Sajtpress projekti

Da bi ste stekli jasniju ideju kako bi izgledao Vaš novi sajt, pogledajte projekte na kojima smo već radili

Kliknite na sliku ili tekst kako biste otvorili sajt.

Izrada sajtova - Sajtpress

Del Toros

Del Toros – Premium burger

Prezentovanje kompanije koje se bavi proizvodnjom burgera premium klase koristeći svoje pozamašne proizvodne kapacitete blizu Fruške gore.

Izrada sajtova - Sajtpress

Crown Properties

Izdavanje i prodaja nekretnina

Na sajtu se nalazi širok izbor nekretnina za prodaju i izdavanje. Pregledan spisak i jasno definisane kategorije olakšaće vam potragu za nekretninom.

Izrada sajtova - Sajtpress

Wal-Sanitär

Renoviranje kupatila

Renoviranje i opremanje kupatila. Na sajtu se nude usluge sanitarnih instalacija, servis i popravka, dekorativni dizajn kupatila, uređenje kupatila i kuhinja. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

Rénov-Déco-D-Line

Uređivanje i dekoracija domaćinstava

Sajt se bavi temom uređivanja i dekoracije kuća i stanova. Takođe zanatlije ovde nude usluge krečenja, postavljanjem fasade, postavljanje pločica, parketa i slično. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

Vila Talija

Dom za stara lica

Vila Talija, dom za stara lica u Zemunu. Ova ustanova nudi profesionalnu uslugu smeštaja i nege starih lica. Na svom sajtu detaljno opisuju kvalitet nege, ishrane i uslove smeštaja.

Izrada sajtova - Sajtpress

Avto Šuki

Avto Šuki autoplac

Ovaj sajt je rađen za auto plac koji se bavi prodajom i otkupom polovnih automobila. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan dizajn i veoma pregledan spisak trenutnog stanja automobila na placu. Naručivanje vozila po želji kao i vršenje procene polovnih auta, bez odlaska na auto plac, jedna je od mogućnosti koje nudi sajt.

Gallery Anna

Online art gallery

Vrlo interesantnog dizajna, sajt služi za online prodaju umetničkih slika. Takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti isključivo slikarstvom.

Izrada sajtova - Sajtpress

Advokat Birovljev

Advokatska kancelarija Marko S. Birovljev

Ako Vas zanimaju tarife advokata znate gde da pogledate! Ovaj sajt je savetodavnog karaktera, takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti pravnim temama i savetima. Svaki sajt može imati blog stranicu i sami možete pisati i voditi blog na temu koja Vas interesuje

Izrada sajtova - Sajtpress

Vape & Zla

Vape Shop Beograd

Online shop na kojem imate veliki izbor elektronskih cigareta i ostale opreme. Mogućnost naručivanja proizvoda online na kućnu adresu. Na sajtu je integrisan chatbot gde posetioci mogu postavljati pitanja.

Izrada sajtova - Sajtpress

PsihoBata

Saveti psihologa

Sajt je informativnog karaktera koji obiluje korisnim informacijama i savetima na temu depresije, anksioznosti, iracionalnih strahova, fobija itd. Namenjen je osobama koje prolaze trenutno kroz ova stanja i traže pomoć i odgovore na mnoga pitanja. Na sajtu takođe postoji besplatan online test za anksioznost!

Izrada sajtova - Sajtpress

AJ Car Wash

AJ Car Wash perionica u Sloveniji

Pored atraktivnog dizajna koji je u skladu sa vrstom usluge koja se nudi, na sajtu postoji mogućnost rezervacije termina za pranje auta kako bi se izbegla čekanja i gužve, što je vrlo od pomoći oko same organizacije

Izrada sajtova - Sajtpress

Little Marge Pet Shop

Pet shop Web prodavnica (sajt je trenutno u izradi)

Online pet shop namenjen za poručivanje hrane i ostale opreme za vaše ljubimce. Svi proizvodi su kategorizovani kako bi se što lakše našao željeni proizvod. Proces porudžbine je veoma jednostavan i brz, a vlasnik sajta ima pregledan spisak porudžbina na dnevnom tj. mesečnom nivou.

Izrada sajtova - Sajtpress

Piran Invest

Saveti vezani za investicije

Sajt pruža uslugu savetovanja u sferi investicija. Piran Invest je deo LEGEN GRUPE, koja okuplja različite kompanije sa dugogodišnjim iskustvom investiranja u nekretnine.

Izrada sajtova - Sajtpress

Piran nepremičnine

Piran nekretnine prodaja/iznajmljivanje

Ovaj sajt je rađen za iznajmljivanje i prodaju nekretnina. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan dizajn i veoma pregledan spisak trenutnog stanja nekretnina. Mogućnost da vlasnici sajta samostalno ubacuju nove nekretnine na sajt sa spremnim opisom kao i brisanje nekretnina koje više nisu aktuelne.

Izrada sajtova - Sajtpress

Picerija

Sajt za piceriju

Sajt je trenutno u izradi. Imaće mogućnost naručivanja hrane online, pregled menija i rezervacije mesta uz samo par klikova.

Kao što vidite svaki sajt je jedinstven i svaki ima svoju svrhu. Jedan je informativnog karaktera, drugi ima sistem rezervacije termina, dok su neki prodajnog karaktera. Nadamo se da smo Vam dali neke inspirativne ideje. Sada je na Vama da razmislite koju svrhu želite da Vaš novi sajt ima!

Šta su klijenti rekli o nama?

Based on 9 reviews.
milan miskovic
milan miskovic
21/09/2021
Verified
Prezadovoljni smo saradnjom. Dali su nam i pri tom besplatne savete. Stvarno su im musterije na prvom mestu.
Milos Damnjanovic
Milos Damnjanovic
10/09/2021
Verified
Održavam sajt kod njih i uvek urade i više nego što je dogovoreno. Bravo za Sajtpress!
Luka Knezevic
Luka Knezevic
03/09/2021
Verified
Vrlo dobro razumeju svoj posao i pre svega klijente sa kojima rade. Vrlo su ljubazni. Hvala im za odlican sajt koji su mi napravili!
Nebojsa Stojicevic
Nebojsa Stojicevic
30/08/2021
Verified
Odrzavam par sajtova kod njih neko vreme, stvarno su azurni, a pritom su im cene skroz ok.
Institucija Kkp
Institucija Kkp
27/08/2021
Verified
Aleksandar Đokić
Aleksandar Đokić
26/08/2021
Verified
Stvarno kvalitetna izrada sajtova. Sve je bilo u sklopu sa dogovorom. Ispoštovali su sve moje zahteve i dogovorene rokove za samu izradu sajta. Sve preporuke.
Alexandar Vlajic
Alexandar Vlajic
26/08/2021
Verified
Aleksandar Jankovic
Aleksandar Jankovic
26/08/2021
Verified
Jako sam zadovoljan saradnjom. Puni su entuzijazma, temeljni su i vidi se da vole svoj posao. Imaju uvek vremena za moje potrebe i ideje a sa cenom su vise nego korektni. Zadovoljstvo sarađivati sa ovom agencijom.
Svetlana Vuksic
Svetlana Vuksic
26/08/2021
Verified
Prezadovoljna sam kako sajt izgleda! Prevazišli su sva moja očekivanja.

Povežimo se

Da li već imate ideju za Vaš budući sajt? Hajde da tu ideju pretvorimo u remek delo!

Call Now Button