Sajtpress - Izrada sajtova i digitalni marketingPortfolio

Sajtpress projects

To gain a clearer idea of how your new website would look, take a look at the projects we've already worked on.

Click on the image or text to open the website.

Keep in mind that some websites are currently under construction.

Izrada sajtova - Sajtpress

D Cosmetics Shop

D Cosmetics - Online Shop for Cosmetic Products

Internet prodavnica kozmetičkih preparata renomiranih brendova. Na sajtu je integrisana opcija plaćanja karticama, kao i napredni sistem filtracije proizvoda.

Izrada sajtova - Sajtpress

LuxyBox

LuxyBox – Sweet Box

Vrlo popularno u inostranstvu, Sweet Boxes, poklon kutije sa slatkišima. Sajt je preveden na 4 jezika, nemački, engleski, francuski i italijanski. Opcija plaćanja na sajtu.

Izrada sajtova - Sajtpress

Filinav

Filinav – Finansijske usluge

Profesionalne konsultantske usluge za vlasnike preduzeća i preduzetnike. Savetovanje u oblasti finansija i knjigovodstvene usluge.

Izrada sajtova - Sajtpress

NN Car

NN Car – Reklamna pakovanja

Reklamna pakovanja za restorane, kafiće i kafane. Usluge pakovanja obuhvataju sve, od dizajna i izrade prototipa, do proizvodnje, štampanja i isporuke.

Izrada sajtova - Sajtpress

TonMaster

TonMaster – Iznajmljivanje ozvučenja

10 godina rada i iskustva u event industriji.
Sve što je potrebno za organizaciju jednog događaja pronađite na jednom mestu.

Izrada sajtova - Sajtpress

MyoLiftQT

MyoLiftQT – Anti-age mikrostrujni tretmani

Brzi tretmani prilagođeni vašem načinu života pomažu Vam da postignete čvršći i toniran izgled kože. Web shop koji je spojen sa svim platnim karticama u Srbiji.

Izrada sajtova - Sajtpress

Vape & Zla

Vape Shop Beograd

Online shop na kojem imate veliki izbor elektronskih cigareta i ostale opreme. Mogućnost naručivanja proizvoda online na kućnu adresu.

Izrada sajtova - Sajtpress

Ivan Keramika

Ivan Keramika – Sve za vaše kupatilo

Firma „IVAN KERAMIKA“ je osnovana 2007. godine i bavi se isključivo ugradnjom i prodajom keramičkih i granitnih pločica. Na sajtu je preko 2.500 proizvoda koji se mogu poručiti.

Izrada sajtova - Sajtpress

Del Toros

Del Toros – Premium burger

Prezentovanje kompanije koje se bavi proizvodnjom burgera premium klase koristeći svoje pozamašne proizvodne kapacitete blizu Fruške gore.

Izrada sajtova - Sajtpress

Crown Properties

Izdavanje i prodaja nekretnina

Na sajtu se nalazi širok izbor nekretnina za prodaju i izdavanje. Pregledan spisak i jasno definisane kategorije olakšaće vam potragu za nekretninom.

Izrada sajtova - Sajtpress

Rénov-Déco-D-Line

Uređivanje i dekoracija domaćinstava

Sajt se bavi temom uređivanja i dekoracije kuća i stanova. Takođe zanatlije ovde nude usluge krečenja, postavljanjem fasade, postavljanje pločica, parketa i slično. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

Avto Šuki

Avto Šuki autoplac

Ovaj sajt je rađen za auto plac koji se bavi prodajom i otkupom polovnih automobila. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan dizajn i veoma pregledan spisak trenutnog stanja automobila na placu. Naručivanje vozila i vršenje procene polovnih auta, bez odlaska na auto plac.

Izrada sajtova - Sajtpress

Wal-Sanitär

Renoviranje kupatila

Renoviranje i opremanje kupatila. Na sajtu se nude usluge sanitarnih instalacija, servis i popravka, dekorativni dizajn kupatila, uređenje kupatila i kuhinja. Na sajtu su slike prethodnih radova gde zanteresovani mogu pogledati njihove dosadašnje radove.

Izrada sajtova - Sajtpress

PsihoBata

Saveti psihologa

Sajt je informativnog karaktera koji obiluje korisnim informacijama i savetima na temu depresije, anksioznosti, iracionalnih strahova, fobija itd. Namenjen je osobama koje prolaze trenutno kroz ova stanja i traže pomoć i odgovore na mnoga pitanja. Probajte besplatan online test za anksioznost!

Izrada sajtova - Sajtpress

AJ Car Wash

AJ Car Wash perionica u Sloveniji

Pored atraktivnog dizajna koji je u skladu sa vrstom usluge koja se nudi, na sajtu postoji mogućnost rezervacije termina za pranje auta kako bi se izbegla čekanja i gužve.

Izrada sajtova - Sajtpress

Vila Talija

Dom za stara lica

Vila Talija, dom za stara lica u Zemunu. Ova ustanova nudi profesionalnu uslugu smeštaja i nege starih lica. Na svom sajtu detaljno opisuju kvalitet nege, ishrane i uslove smeštaja.

Izrada sajtova - Sajtpress

LooksEdu

LooksEdu – Beauty online course

Naučite sve tajne tehnike u beauty industriji. Ovde ćete naći kurseve o PMU-u, šminkanju, oblikovanju frizure, masaži, pedikir, manikir, depilaciji voskom i još mnogo toga. Mogućnost kupovine kurseva preko sajta.

Izrada sajtova - Sajtpress

Little Marge Pet Shop

Pet shop Web prodavnica (sajt je trenutno u izradi)

Online pet shop namenjen za poručivanje hrane i ostale opreme za vaše ljubimce. Svi proizvodi su kategorizovani kako bi se što lakše našao željeni proizvod. Proces porudžbine je jednostavan, a vlasnik sajta ima pregledan spisak porudžbina.

Schatzi

Radio konsultant

Profesionalne usluge radio konsultanta. Saveti i iskustva zasnovani na dubokom razumevanju radio industrije, demografije publike i marketinga.

Izrada sajtova - Sajtpress

Jelovac Constructions

Proizvodnja i instalacija čeličnih konstrukcija

Tim talentovanih arhitekata i inženjera koji besprekorno sarađuju kako bi oživeli vašu viziju. Optimizovan za desktop računare i telefone. Dinamičan i veoma pregledan dizajn.

Izrada sajtova - Sajtpress

Advokat Birovljev

Advokatska kancelarija Marko S. Birovljev

Ako Vas zanimaju tarife advokata znate gde da pogledate! Ovaj sajt je savetodavnog karaktera, takođe poseduje i blog stranicu koja će se baviti pravnim temama i savetima.

Izrada sajtova - Sajtpress

Piran Invest

Saveti vezani za investicije

Sajt pruža uslugu savetovanja u sferi investicija. Piran Invest je deo LEGEN GRUPE, koja okuplja različite kompanije sa dugogodišnjim iskustvom investiranja u nekretnine.

As you can see, each website is unique and serves its own purpose. One may be informational, another may have a booking system, while others are sales-oriented. We hope we've given you some inspiring ideas. Now it's up to you to think about the purpose you want your new website to serve!

What have clients said about us?

Let's connect.

Do you already have an idea for your future website? Let's turn that idea into a masterpiece!

en_GBEN

Pin It on Pinterest

Call Now Button